Muziek,  Vinyl Albums,  Vinyl LP - Soundtracks

Soundtrack – Dumbo (Gekleurd Vinyl) (Barnes & Noble Exclusive) LP

A1 Logos – Intro
A2 Train's A Comin' (Contains A Portion Of “Casey Junior”)
A3 The Homecoming
A4 Meet The Family
A5 Stampede!
A6 Baby Mine
A7 Happy Days
A8 Vandevere's Arrival
A9 Nightmare Island
A10 Clowns 1
A11 Dumbo Soars
B1 Dumbo's Theme
B2 Pink Elephants On Parade
B3 Colette's Theme
B4 First Rehearsal
B5 Dumbo In Hell
B6 The Final Confrontation
B7 Medici Circus – Miracles Can Happen
B8 Baby Mine

Prijs: 47.50  (klik hier voor meer informatie