Muziek,  Muziek en Audio,  Vinyl Albums,  Vinyl LP - M

Van Morrison – Latest Record Project Volume 1 – 3LP + Songtekst Boek

Set van 3 LP's en een boek met songteksten.
A1 Latest Record Project
A2 Where Have All The Rebels Gone?
A3 Psychoanalysts' Ball
A4 No Good Deed Goes Unpunished
A5 Tried To Do The Right Thing
B1 The Long Con
B2 Thank God For The Blues
B3 Big Lie
B4 A Few Bars Early
C1 It Hurts Me Too
C2 Only A Song
C3 Diabolic Pressure
C4 Deadbeat Saturday Night
C5 Blue Funk
D1 Double Agent
D2 Double Bind
D3 Love Should Come With A Warning
D4 Breaking The Spell
D5 Up County Down
E1 Duper's Delight
E2 My Time After A While
E3 He's Not The Kingpin
E4 Mistaken Identity
F1 Stop Bitching, Do Something
F2 Western Man
F3 They Own The Media
F4 Why Are You On Facebook?
F5 Jealousy

Prijs: 45.95  (klik hier voor meer informatie