Jukeboxen,  Jukeboxen (Ongerestaureerd)

Wurlitzer 616 Jukebox 1937 – Originele Conditie

Wurlitzer Model 616 Jukebox (1937) – Nu As-Is Verkrijgbaar bij Bennies Fifties
Stap terug in de tijd met de Wurlitzer Model 616 Jukebox uit 1937, een ware schat uit het gouden tijdperk van jukeboxen. Dit iconische stuk, in ongerestaureerde maar nette en naar oog complete staat, wacht op een nieuw leven in jouw collectie. Met een prachtig kabinet en inclusief de originele sleutels, is deze jukebox een zeldzame vondst voor elke vintage liefhebber.
De Wurlitzer 616 heeft een elegant ontwerp dat de essentie van de jaren 30 perfect vastlegt. Hoewel hij gerestaureerd moet worden, is zijn huidige staat netjes en visueel compleet, wat hem tot een perfect project maakt voor een bevredigende restauratie. Eenmaal gerestaureerd, zal deze jukebox ongetwijfeld een blikvanger zijn die een vleugje nostalgische charme toevoegt aan elke ruimte.
Ontdekt door de Dutch Pickers tijdens hun reizen door Amerika, heeft deze jukebox zijn eigen verhaal, klaar om voortgezet te worden in de handen van een gepassioneerde verzamelaar. Nu as-is verkrijgbaar bij Bennies Fifties, biedt deze Wurlitzer 616 een unieke kans om een stukje muziekgeschiedenis te bezitten.
Kenmerken:

Originele Wurlitzer Model 616 Jukebox uit 1937
Ongerestaureerd maar in nette en visueel complete staat
Prachtig kabinetontwerp
Inclusief originele sleutels
Gevonden door de Dutch Pickers tijdens hun reizen door Amerika
As-is verkrijgbaar bij Bennies Fifties

Mis deze kans niet om dit uitzonderlijke stuk jukeboxgeschiedenis te bezitten. Bezoek Bennies Fifties en laat de Wurlitzer Model 616 de kroon op jouw vintage collectie zijn. Omarm het verleden en breng deze klassieker terug naar zijn oorspronkelijke glorie.

Prijs: 2750.00  (klik hier voor meer informatie