Benzine En Olie Borden,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Valvoline Logo Emaille Bord XL – Ø78cm

Transformeer uw ruimte met de tijdloze uitstraling van het extra grote Valvoline Emaille Bord. Dit donkerturkoois bord heeft een indrukwekkende diameter van 78 cm en is voorzien van het iconische Valvoline-logo in het wit, waardoor het een opvallend stuk is in elke kamer. Dit bord is ideaal voor garages, werkplaatsen of showrooms en straalt een vintage charme uit die een eerbetoon is aan een van de meest bekende namen in de auto-industrie.
 
Belangrijkste kenmerken:
Gedurfd ontwerp: het klassieke Valvoline-logo wordt prominent in het wit weergegeven tegen een opvallende donkerturkooise achtergrond, wat zorgt voor een hoge zichtbaarheid en een sterke visuele impact.Premium emaillekwaliteit: dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en heeft een glanzende afwerking die de esthetische aantrekkingskracht verbetert en langdurige duurzaamheid garandeert, bestand is tegen roest en vervaging.Indrukwekkend formaat: met een diameter van 78 cm is dit extra grote bord ontworpen als middelpunt, perfect voor grotere ruimtes waar het het decor kan domineren en de aandacht kan trekken.Duurzame constructie: dit bord is gebouwd met robuuste materialen en is ontworpen om de tand des tijds te weerstaan, waardoor het een blijvende aanvulling is op uw collectie of interieur.Eenvoudige installatie: het bord wordt geleverd met voorgeboorde gaten voor gemakkelijk ophangen, waardoor een moeiteloze montage aan elke muur mogelijk is, of het nu in een garage, showroom of woonruimte is.
 
Dit emaille bord is meer dan alleen een decoratief stuk; het is een viering van de legendarische erfenis van Valvoline in de auto-industrie. Perfect voor autoliefhebbers die de geschiedenis en kwaliteit van het merk waarderen, het dient als een geweldige gespreksstarter en een middelpunt voor elke verzameling vintage auto-memorabilia.

Prijs: 259.00  (klik hier voor meer informatie