Muziek,  Vinyl Albums,  Vinyl LP - Soundtracks

Soundtrack – Lizzie McGuire Movie (Gekleurd Vinyl) (Gelimiteerd) LP

Track List:Side A1. Why Not – Hilary Duff2. The Tide Is High (Get The Feeling) – Atomic Kitten3. All Around The World – Cooler Kids4. What Dreams Are Made Of (Ballad Version) – Paolo and Isabella5. Shining Star – Jump 56. Volare – Vitamin C7. Open Your Eyes (To Love) – LMNT8. You Make Me Feel Like A Star (Lizzie Mix) – The Beu Sisters
Side B1. Supermodel – Taylor Dayne2. What Dreams Are Made Of – Lizzie McGuire3. On An Evening In Roma – Dean Martin4. Girl In The Band – Haylie Duff5. Orchestral Suite From The Lizzie McGuire Movie (Score) – The Lizzie McGuire Movie Soundtrack6. Why Not (McMix) – Hilary Duff

Prijs: 59.00  (klik hier voor meer informatie