Muziek,  Vinyl Albums,  Vinyl LP - S

Snow Patrol – Fallen Empires 2LP

A1 I'll Never Let Go
A2 Called Out In The Dark
A3 The Weight Of Love
A4 This Isn't Everything You Are
B1 The Garden Rules
B2 Fallen Empires
B3 Berlin
B4 Lifening
C1 New York
C2 In The End
C3 Those Distant Bells
D1 The Symphony
D2 The President
D3 Broken Bottles Form A Distant Star (Prelude)

Prijs: 26.95  (klik hier voor meer informatie