Benzine En Olie Borden,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Shell Spirit And Motor Oils Emaille Bord – 52 x 35cm

Maak kennis met ons Shell Spirit en Motor Oils Reproduction Porcelain Enamel Sign – een tijdloos stuk dat de essentie van vintage autocharme en het iconische merk Shell weergeeft. Dit zorgvuldig vervaardigde bord is een eerbetoon aan een vervlogen tijdperk, roept nostalgie op en voegt een vleugje klassieke flair toe aan elke ruimte.
Belangrijkste kenmerken:
Hoogwaardige reproductie: ons emaille bord is een getrouwe reproductie van het originele Shell Spirit en Motor Oils-ontwerp en zorgt voor een authentieke vintage-esthetiek. De levendige kleuren en ingewikkelde details zijn zorgvuldig nagebootst om je terug te brengen naar de gouden eeuw van het autorijden.
Duurzame constructie: dit bord is gemaakt van hoogwaardig porselein emaille en is gebouwd om lang mee te gaan. De gebruikte duurzame materialen zorgen voor weerstand tegen roest, vervaging en weersinvloeden, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitendisplays. Of het nu in een garage, mancave of woonkamer is, hij is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.
Iconische Shell-branding: Het onmiskenbare Shell-logo en de klassieke typografie tonen de rijke geschiedenis en blijvende erfenis van het merk in de autowereld. Dit bord is niet alleen een decoratiestuk; het is een statement dat de erfenis van Shell en haar bijdrage aan de autocultuur viert.
Veelzijdig display: met voorgeboorde gaten voor eenvoudig ophangen kan ons Shell Spirit and Motor Oils bord moeiteloos op muren, deuren of elk ander vlak oppervlak worden gemonteerd. Dankzij het compacte formaat is het een veelzijdige toevoeging aan elke ruimte, zodat u uw liefde voor vintage autorijden in stijl kunt laten zien.
Perfect cadeau voor liefhebbers: of je nu een toegewijde autoliefhebber bent, een verzamelaar van vintage memorabilia of iemand die de charme van weleer waardeert, dit reproductiebord is een uitstekend cadeau. Verras een vriend, familielid of mede-motorliefhebber met een uniek stuk dat de geest van klassieke auto's weergeeft.

Prijs: 149.00  (klik hier voor meer informatie