Jukeboxen,  Jukeboxen (Ongerestaureerd)

Seeburg G Jukebox – 100 Select (1953) – Origineel

Deze Seeburg G Jukebox met 100 selecties verkeert in originele staat en dient gerestaureerd te worden. De jukebox is een goede basis voor restauratie, een goed origineel exemplaar.
Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet gerestaureerd worden. Werking onbekend, wij hebben het daarom niet getest en staat nog op 110V zoals hij uit de VS kwam – tenzij anders vermeld. De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld.
 
Deze is eventueel op afspraak te bezichtigen in Den Haag/Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: Voor een afspraak bel 070-3585810 (+31 70 3585810). Direct meenemen of tegen meerprijs bezorgd. Mogelijk kunnen wij u tijdens het restauratieproces helpen met diverse nieuwe en originele onderdelen.
 
Bennies Fifties importeert meerdere malen per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' – Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat komen gaat. Wij bieden internationale verzending aan tegen extra kosten. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

Prijs: 2450.00  (klik hier voor meer informatie