Auto Borden - Algemeen,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Petrolhead Emaille Bord – 90 x 20cm

Voed uw liefde voor alles wat met auto's te maken heeft met het “Petrolhead” emaille bord. Dit bord is vervaardigd in levendig groen email met opvallende letters en verkondigt trots uw toewijding aan de open weg en brullende motoren.
Dit bord is ontworpen voor echte liefhebbers en weerspiegelt de geest van spanning en avontuur op benzine. Hang hem in je garage, werkplaats of mancave om een krachtig statement te maken over je passie voor auto's, snelheid en alles daartussenin.
Dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en is gebouwd om lang mee te gaan en jarenlang plezier en bewondering te garanderen. De duurzame constructie en het weerbestendige ontwerp maken hem geschikt voor zowel binnen- als buitendisplays, zodat u uw trots op de autosport overal kunt laten zien.
De tijdloze aantrekkingskracht van het bord “Petrolhead” maakt het een veelzijdige toevoeging aan elke ruimte. Of het nu solo wordt getoond of als onderdeel van een collectie, het voegt een vleugje kleur en persoonlijkheid toe aan elke kamer.

Prijs: 189.00  (klik hier voor meer informatie