Benzine Olie Borden,  Benzinepompen,  Originele Borden,  Wonen

Originele Mc Donald's Bogen Lichtbak – 125 x 150 cm

Stap terug in de tijd en voeg een vleugje Amerikaanse nostalgie toe aan je ruimte met dit originele McDonald's logobord met verlichting, aangekocht door de Dutch Pickers tijdens hun reizen door de VS en nu verkrijgbaar bij Bennies Fifties. Met een indrukwekkend formaat van 125 x 150 cm, toont dit bord de beroemde gouden bogen van McDonald's, wereldwijd direct herkenbaar en iconisch.
Verlicht je omgeving met de levendige gloed van dit verlichte bord, dat de essentie vastlegt van een voorbije tijd waarin fastfoodcultuur op zijn hoogtepunt was. Of je nu een verzamelaar bent van vintage Americana of gewoon op zoek bent naar een opvallend stuk voor thuis of op kantoor, dit McDonald's logobord belooft indruk te maken.
Elk bord draagt een stukje geschiedenis met zich mee, ontdekt en verworven door de Dutch Pickers tijdens hun reizen, wat een extra laag authenticiteit en charme toevoegt. Het is niet alleen een decoratief stuk; het is een gespreksstarter, een herinnering aan de culturele betekenis van een van 's werelds meest herkenbare merken.
Mis deze kans niet om een stukje Amerikaanse popcultuurgeschiedenis te bezitten. Bezoek vandaag nog Bennies Fifties en maak dit originele McDonald's logobord met verlichting het pronkstuk van je collectie of ruimte.
 
 

Prijs: 2250.00  (klik hier voor meer informatie