Auto Borden - Europees,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Opel Pijl Emaille Bord – 60 x 15cm

Vier de legendarische geschiedenis en innovatie van Opel met dit elegante rechthoekige emaille bord, voorzien van een opvallende blauwe pijl en het klassieke geel-witte Opel-logo. Dit bord weerspiegelt de essentie van een merk dat bekend staat om zijn technische uitmuntendheid en stijlvolle ontwerp, waardoor het een perfecte aanvulling is voor verzamelaars en autoliefhebbers.
Hoogwaardige geëmailleerde afwerking: dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en heeft een glanzende, duurzame afwerking die zijn levendige kleuren behoudt en de tand des tijds doorstaat.Onderscheidend ontwerp: met het iconische geel-witte Opel-logo tegen een zwarte achtergrond, geaccentueerd door een dynamische blauwe pijl, is dit bord een stijlvolle weergave van Opels erfgoed.Gedurfd kleurenschema: De combinatie van zwart, blauw, geel en wit zorgt voor een visueel opvallende en verfijnde look, geschikt voor verschillende decoratieve thema's.Duurzame constructie: Dit emaille bord is gebouwd om zowel binnen als buiten te weerstaan en is perfect voor weergave in garages, werkplaatsen, kantoren of woonruimtes.Eenvoudige installatie: voorgeboorde gaten zorgen voor een snelle en veilige montage op muren, deuren of andere oppervlakken, waardoor een probleemloze installatie wordt gegarandeerd.
 
Elk bord is zorgvuldig vervaardigd om de authentieke look en feel van vintage autosignalisatie na te bootsen, en biedt een hoogwaardig stukje memorabilia. Verbeter uw huis, garage, kantoor of mancave met de elegantie en het erfgoed van het merk Opel.

Prijs: 129.00  (klik hier voor meer informatie