Decoratie Borden,  Luchtvaart Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

No Trespassing Palmdale Airport Metalen Bord – Origineel – 46 x 36cm

Bezit een stukje luchtvaartgeschiedenis met dit originele gebruikte straatnaambord “Verboden toegang” van Palmdale International Airport. Dit authentieke bord, met zijn unieke slijtage en karakter, is een zeldzame vondst voor zowel verzamelaars als luchtvaartliefhebbers. Gebruikt op de luchthaven Palmdale in Californië, vlakbij Los Angeles.
Authentieke vintage staat: dit bord is in de echte wereld gebruikt en vertoont echte verwering, krassen en patina die de historische waarde en authenticiteit ervan vergroten.Duurzame constructie: Gemaakt van stevige materialen die zijn ontworpen om de elementen te weerstaan, is dit bord een bewijs van robuust industrieel vakmanschap.Duidelijk veiligheidsbericht: het vetgedrukte bericht 'Verboden toegang' wordt prominent weergegeven en weerspiegelt de belangrijke beveiligingsprotocollen van een internationale luchthaven.Uniek verzamelobject: als origineel stuk van Palmdale International Airport is dit bord perfect voor verzamelaars van luchtvaartmemorabilia, historische artefacten of unieke straatnaamborden.Veelzijdige displayopties: Ideaal voor weergave in verschillende omgevingen, zoals garages, werkplaatsen, mancaves of als een onderscheidend interieurstuk.
 
Palmdale International Airport heeft een rijke luchtvaartgeschiedenis en dit bord is een tastbaar onderdeel van die erfenis en biedt een uniek kijkje in de wereld van luchthavenbeveiliging en -operaties. De authentieke slijtage voegt karakter toe en vertelt een verhaal, waardoor het een echt geschiedenisstuk oplevert in plaats van een reproductie.
Of je nu een luchtvaartliefhebber bent, een verzamelaar van unieke borden, of gewoon iemand die historische artefacten waardeert, dit originele gebruikte “Verboden toegang” bord van Palmdale International Airport is een waardevolle en intrigerende toevoeging aan je collectie.

Prijs: 225.00  (klik hier voor meer informatie