Retro Klokken,  Wonen,  Woonaccessoires

Newgate Radio City Wandklok in Zwart

Ontdek de blijvende allure en functionaliteit belichaamd in de Newgate Wandklok City Radio Zwart, een essentiële toevoeging aan zowel uw huis- als kantoorruimtes. Dit voortreffelijke uurwerk is een meesterwerk op het gebied van design en combineert moeiteloos retro-charme met hedendaagse elegantie. Geïnspireerd door de klassieke radio-esthetiek, heeft het een boeiende en prachtige retro-look in strak zwart.
De crèmekleurige wijzerplaat, versierd met stijlvolle retro cijfers, vormt een perfect contrast met de zwart metalen wijzers, waardoor de tijd consistent duidelijk en moeiteloos leesbaar is. Deze Newgate-klok is gebouwd met een matte metalen kast en een bolle glazen voorkant en belooft niet alleen een aantrekkelijke visuele aanwezigheid, maar garandeert ook langdurige duurzaamheid.
Met een optimale diameter van 33 cm vindt deze klok een harmonieus evenwicht tussen het maken van een opmerkelijk statement in elke kamer en het behouden van een subtiele aanwezigheid die naadloos harmonieert met uw interieur. De Newgate Wandklok City Radio Zwart is een tijdloze combinatie van stijl en functionaliteit, bedoeld om de esthetische aantrekkingskracht van uw woon- en werkruimtes te verhogen.

Prijs: 79.95  (klik hier voor meer informatie