Retro Klokken,  Wonen,  Woonaccessoires

Newgate Radio City Bowery Dial Wandklok in Grijs

Maak kennis met de Newgate City Radio Wandklok, nu met een verfijnde matgrijze kast, om uw woonruimte een eigentijdse en verfijnde uitstraling te geven. De kenmerkende grafische wijzerplaat, versierd met strakke lijnen in plaats van traditionele cijfers, geeft dit tijdloze uurwerk een vleugje moderniteit. Deze klok combineert retro-invloeden naadloos met hedendaagse esthetiek en is een harmonieuze samensmelting van duurzaam design en huidige stijltrends.
Geïnspireerd door de vintage radio-esthetiek straalt de matgrijze behuizing ingetogen elegantie uit en biedt tegelijkertijd een perfecte achtergrond voor de opvallende grafische elementen. De crèmekleurige wijzerplaat, op ingewikkelde wijze verfraaid met subtiele lijnen, past moeiteloos bij de zwart metalen wijzers en zorgt voor een duidelijke en verfijnde weergave van de tijd. De matte metalen behuizing en de bolle glazen voorkant zijn met precisie vervaardigd en boeien niet alleen visueel, maar beloven ook langdurige duurzaamheid.
Met een diameter van 33 cm vormt deze klok de perfecte balans en trekt hij de aandacht zonder uw interieur te overweldigen. De Newgate City Radio Wandklok, nu in verfijnd matgrijs, is een modern meesterwerk en tilt moeiteloos uw ruimte naar een hoger niveau met zijn unieke mix van retro charme en eigentijdse stijl.

Prijs: 79.95  (klik hier voor meer informatie