Retro Klokken,  Wonen,  Woonaccessoires

Newgate Fiji Wandklok in Bamboe – Lines

Ontdek de verfijnde elegantie van de Newgate Fiji-wandklok, nu met lijnen en vier cijfers. Met afmetingen van 30×30 cm voegt deze klok een vleugje rust en moderne stijl toe aan elke ruimte, aangevuld met het warme, organische gevoel van de natuurlijke bamboerand.
Deze versie combineert naadloos eenvoud met artistieke flair, met een vierkante witte wijzerplaat met vier cijfers op de kwartierposities en stijlvolle lijnen voor de overige uren. Deze lay-out vereenvoudigt niet alleen het lezen van de tijd, maar voegt ook een visuele aantrekkingskracht toe.
Terwijl de minimalistische uitstraling van de Fiji-collectie behouden blijft, introduceert deze versie een subtiele variatie die naadloos integreert in diverse interieurstijlen. De stille beweging van de klok zorgt voor een rustige voortgang, waardoor hij geschikt is voor rustige omgevingen zoals slaapkamers en studeerkamers.
In wezen overstijgt deze Newgate Fiji-wandklok louter de tijdwaarneming; het staat als een kunstwerk en combineert minimalisme met functionaliteit. Ideaal voor liefhebbers van strak design met een natuurlijk tintje, het is een prachtige toevoeging aan elk interieur waar tijd en stijl moeiteloos met elkaar verweven zijn.

Prijs: 84.95  (klik hier voor meer informatie