Auto Borden - Algemeen,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

McLaren Motor Racing Team Originele Logo Emaille Bord – 50 x 38cm

Stap terug in de gouden eeuw van de autosport met het McLaren Motor Racing Original Logo Emaille Bord. Dit voortreffelijke stuk geeft de essentie weer van de legendarische geschiedenis van McLaren en zijn toewijding aan innovatie en uitmuntendheid op het circuit.
 
Ontwerp: Dit bord is voorzien van het originele McLaren-logo en is een eerbetoon aan de begindagen van een van de meest succesvolle teams in de autosportgeschiedenis. Het logo, met zijn klassieke typografie en iconische speedmark, roept een gevoel van nostalgie en tijdloze elegantie op.
Kwaliteitsvakmanschap: Dit bord is vakkundig vervaardigd uit hoogwaardig email en is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. De gladde, glanzende afwerking versterkt de levendigheid van de kleuren en zorgt ervoor dat het bord een opvallende toevoeging blijft aan elke collectie. De duurzame constructie maakt hem geschikt voor zowel binnen- als buitendisplays.
Veelzijdig decor: het McLaren Motor Racing Original Logo Emaille Bord is perfect voor fans van de Formule 1, raceliefhebbers of verzamelaars van automemorabilia en voegt een vleugje race-erfgoed toe aan elke ruimte. Zet hem neer in uw garage, kantoor, woonkamer of mancave om uw waardering voor McLaren's legendarische prestaties en pioniersgeest te laten zien.
 

Prijs: 159.00  (klik hier voor meer informatie