Decoratie Borden,  Diner Restaurant Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

McDonalds Drive-Thru Welcome Lichtbak op Voet 160 cm in Hoogte

Betreed de wereld van McDonald's met dit authentieke drive-thru logobord met verlichting, rechtstreeks aangeschaft door de Dutch Pickers tijdens hun ontdekkingsreizen door de Verenigde Staten en nu beschikbaar bij Bennies Fifties. Dit unieke stuk, met een imposant formaat van 160 cm hoog (inclusief voet), 92 cm breed en 21 cm diep, brengt de onmiskenbare bogen van McDonald's op een voetstuk, compleet met een gastvrije pijl die 'Welcome' aangeeft. En dat is nog niet alles – dit lichtbord is tweezijdig, waardoor het vanuit elke hoek een indrukwekkende uitstraling heeft.
Laat je ruimte oplichten met de levendige verlichting van dit bord, dat de dynamiek en het gemak van de beroemde drive-thru ervaring van McDonald's vastlegt. Of je nu een liefhebber bent van retrodecor of op zoek bent naar een opvallend stuk voor je verzameling, dit McDonald's drive-thru logobord zal gegarandeerd de aandacht trekken en bewondering oogsten.
Elk detail van dit bord ademt de sfeer van McDonald's, van de karakteristieke bogen tot de uitnodigende pijl, waardoor het een nostalgisch gevoel oproept en herinneringen oproept aan heerlijke maaltijden en goede tijden. Mis deze kans niet om een stukje Amerikaanse popcultuurgeschiedenis in handen te krijgen. Bezoek Bennies Fifties en maak dit originele McDonald's drive-thru logobord met verlichting het stralende middelpunt van je ruimte of verzameling.

Prijs: 2500.00  (klik hier voor meer informatie