Retro Klokken,  Wonen,  Woonaccessoires

Karlsson Wandklok Modern Cuckoo – Okergeel

Omarm de perfecte mix van modern design en klassieke charme met dit voortreffelijke uurwerk. De klok is met precisie en zorg vervaardigd en heeft een strakke retro-esthetiek die moeiteloos past in elk modern interieur.
Ontworpen door Karlsson, bekend om hun innovatieve benadering van tijdwaarneming, herdefinieert deze koekoeksklok traditie met een minimalistische esthetiek. Deze moderne koekoeksklok voegt een vleugje rust toe aan uw woonruimte en creëert een harmonieuze sfeer. Het unieke koekoeksmechanisme van de klok is een eerbetoon aan de traditie en behoudt tegelijkertijd de moderne, chique uitstraling. Bovendien schakelt hij elke nacht naadloos over naar de stille modus, zodat u verzekerd bent van een goede nachtrust.
Geef uw interieur een boost met deze opvallende wandklok, een gespreksstarter die functionaliteit en kunstzinnigheid combineert. De Modern Cuckoo Wall Clock van Karlsson is meer dan alleen een tijdwaarnemingsapparaat; het is een statement-stuk dat uw kritische smaak en waardering voor de fijnere dingen in het leven weerspiegelt. Mis de kans niet om een vleugje verfijning in uw huis te brengen – bestel de jouwe vandaag nog en laat de tijd zich in stijl ontvouwen.

Prijs: 74.95  (klik hier voor meer informatie