Muziek,  Vinyl Albums,  Vinyl LP - B

James Brown – You Call It Soul (Gekleurd Vinyl) LP

A1 I Got You (I Feel Good)
A2 Night Train
A3 Please, Please, Please
A4 I Want You So Bad
A5 Try Me
A6 Bewildered
A7 I Love You, Yes I Do
A8 I'll Go Crazy
B1 Lost Someone
B2 Strange Things Happen
B3 You've Got The Power
B4 Hold My Baby's Hand
B5 Why Do You Do Me
B7 Stay With Me
B8 Get Up I Fell Like Being Like A Sex Machine (live Recording)

Prijs: 26.95  (klik hier voor meer informatie