Bar - Cafe - Lounge,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Havana Club Logo Emaille Bord – 50 x 40cm

Voeg een vleugje Cubaanse charme toe aan je interieur met ons prachtige Havana Club Emaille Bord. Dit iconische stuk is niet alleen een teken; het is een viering van de rijke geschiedenis en levendige cultuur, samengevat in één verbluffend spektakel. Perfect voor thuisbars, keukens, cafés of elke ruimte die verlangt naar een vleugje tropische elegantie.
Authentiek ontwerp: met het klassieke Havana Club-logo is dit bord een getrouwe weergave van het wereldberoemde Cubaanse rummerk. De vintage uitstraling zorgt voor een nostalgische sfeer, die doet denken aan het gouden tijdperk van Havana.Premiumkwaliteit: dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en is gemaakt om lang mee te gaan. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de levendige kleuren en ingewikkelde details onberispelijk blijven, zowel binnen als buiten.Veelzijdig decor: met zijn stijlvolle uitstraling en culturele betekenis past dit emaille bord naadloos in verschillende decorstijlen. Of uw ruimte nu modern, rustiek of retro is, het voegt een unieke flair toe die tot gesprekken leidt.
Eenvoudige installatie: uitgerust met voorgeboorde gaten, het ophangen van dit bord is een fluitje van een cent. Hij is klaar om te monteren, zodat u zonder problemen van uw nieuwe kunstwerk kunt genieten.

Prijs: 179.00  (klik hier voor meer informatie