Collectibles,  Harley-Davidson Glassware & Barware,  Harley-Davidson® Gadgets

Harley-Davidson Open Bar&Shield Reis Decanter

Introductie van de Harley-Davidson Travel Decanter, een premium oplossing voor degenen die onderweg van goede dranken houden. Deze 17 oz. is gemaakt met de veeleisende reiziger in gedachten. De karaf van borosilicaatglas (510 ml) wordt geleverd in een op maat gemaakte roestvrijstalen reiskoffer.
De reiskoffer is ontworpen voor zowel stijl als functionaliteit en heeft een strakke zwarte poedercoating, die duurzaamheid en verfijning garandeert, waar uw reis u ook heen brengt. De kast is versierd met het iconische Bar & Shield-logo, tot in de perfectie lasergeëtst, waarmee je affiniteit met het merk Harley-Davidson wordt getoond.
Wat deze karaf onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Niet alleen houdt het uw favoriete plengoffers veilig vast, maar het deksel en de basis worden op ingenieuze wijze omgezet in 11 oz. (330 ml) bekers, zodat u uw drankje in een mum van tijd kunt delen met vrienden of medeliefhebbers.
Of je nu aan een roadtrip begint, op een kampeeravontuur gaat of gewoon van een dagje uit geniet, deze reiskaraf is meer dan alleen een vaartuig: het is een statement-stuk. Het unieke functionele ontwerp maakt het tot een gespreksstarter, die discussies op gang brengt en verbindingen tot stand brengt tussen gelijkgestemde individuen.
Verbeter uw reiservaring met de Harley-Davidson Travel Decanter: een bewijs van vakmanschap, innovatie en de geest van avontuur. Waar u ook ronddwaalt, geniet van het moment met stijl en verfijning.

Prijs: 85.95  (klik hier voor meer informatie