Auto Borden - Algemeen,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Firestone Logo Emaille Bord – 80 x 20cm

Geef een klassiek tintje aan je ruimte met dit opvallende Firestone emaille bord. Met het iconische Firestone-logo in opvallend rood tegen een helderwitte achtergrond is dit bord een perfecte aanvulling voor zowel verzamelaars als autoliefhebbers.
 
Iconisch ontwerp: op dit bord is het legendarische Firestone-logo prominent weergegeven in een levendige rode kleur, tegen een zuivere witte achtergrond voor maximale visuele impact.Duurzame geëmailleerde constructie: dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en zorgt voor een lange levensduur en een glanzende afwerking die bestand is tegen vervaging en slijtage, geschikt voor zowel binnen als buiten.Klassieke aantrekkingskracht: Het tijdloze ontwerp van het Firestone-logo weerspiegelt het erfgoed en de betrouwbaarheid die met het merk geassocieerd zijn, waardoor het een opvallend stuk is in elke collectie.Afmetingen: het bord meet 80 x 20 cm, waardoor het veelzijdig inzetbaar is voor verschillende weergavemogelijkheden, of het nu in een garage, werkplaats of als onderdeel van een vintage bordencollectie is.Klaar om op te hangen: dit bord is uitgerust met voorgeboorde gaten en kan eenvoudig aan elke muur worden gemonteerd, zodat u moeiteloos zijn klassieke charme kunt laten zien.
 
Dit emaille bord van Firestone is niet zomaar een decoratiestuk; het is een knipoog naar de rijke geschiedenis en duurzame kwaliteit van het merk Firestone. Of je nu een toegewijde verzamelaar bent van vintage auto-memorabilia of gewoon een vleugje klassieke stijl aan je ruimte wilt toevoegen, dit bord is een essentiële toevoeging. De robuuste constructie zorgt ervoor dat het jarenlang een geliefd item zal blijven.

Prijs: 189.00  (klik hier voor meer informatie