Decoratie Borden,  Eten En Drinken Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Fanta Logo Box Emaille Bord – 50 x 50cm

Voeg een vleugje levendige retro-charme toe aan je ruimte met dit vierkante emaille bord met het klassieke Fanta-logo. Met zijn gedurfde kleuren en onderscheidend ontwerp is dit bord een prachtig eerbetoon aan een van 's werelds meest geliefde frisdranken, waardoor het een ideaal stuk is voor zowel verzamelaars als fans.
Premium emaillekwaliteit: dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en heeft een glanzende, duurzame afwerking die zijn levendige kleuren en gedurfd ontwerp in de loop van de tijd behoudt.Klassiek Fanta-ontwerp: Op het bord is prominent het iconische Fanta-logo weergegeven, compleet met de karakteristieke rode, gele en oranje diagonale strepen en de speelse typografie.Opvallend kleurenschema: de levendige combinatie van rood, geel en wit zorgt ervoor dat het bord opvalt en een levendig en nostalgisch tintje toevoegt aan elke omgeving.Robuuste constructie: Dit emaille bord is ontworpen om de elementen te weerstaan en is geschikt voor zowel binnen- als buitendisplays, waarbij het zijn charme en levendigheid jaar na jaar behoudt.Eenvoudig te monteren: uitgerust met voorgeboorde gaten voor moeiteloos ophangen, kan dit bord snel en veilig op muren, deuren of andere oppervlakken worden gemonteerd.
 
Fanta staat synoniem voor plezier en verfrissing. Dit bord geeft de essentie van het merk weer, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elke drankenliefhebber of verzamelaar. Met het Italiaanse “Chiedete” roept het dat vakantiegevoel op van het drinken van je favoriete verfrissing in de zomervakantie.

Prijs: 179.00  (klik hier voor meer informatie