Benzine En Olie Borden,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Esso Happy Motoring Emaille Bord – Ø40cm

Breng een vleugje vintage charme en racenostalgie in je ruimte met dit ronde emaille bord met het klassieke Esso-logo en de vrolijke Esso-man in een raceauto. Dit hoogwaardige bord is perfect voor autoliefhebbers en verzamelaars van retro-memorabilia en is ontworpen om de essentie van Esso's legendarische geschiedenis en speelse reclame vast te leggen.
 
Levendig ontwerp: met het iconische Esso-logo en de geliefde Esso-man in een dynamische raceautoscène, met de vrolijke slogan “Happy Motoring” eronder, voegt dit bord een levendig en nostalgisch tintje toe aan elke omgeving.Duurzame constructie: Gemaakt van stevig metaal met een hoogwaardige emaille coating, is dit bord gebouwd om lang mee te gaan, waardoor de heldere kleuren en het charmante ontwerp jarenlang levendig blijven.Gemakkelijk op te hangen: de ronde vorm en goed geplaatste montagegaten maken het eenvoudig om dit bord aan elke muur te hangen, of het nu in een garage, werkplaats, kantoor of themakamer is.Veelzijdig decor: Ideaal voor het verfraaien van de inrichting van autoruimtes, mancaves of elke ruimte waar je een beetje vintage flair en racegeest wilt injecteren.
 
Vier de gouden eeuw van het autorijden met het Esso emaille bord “Happy Motoring”. Het grillige ontwerp en de robuuste constructie maken hem tot een perfecte aanvulling op elke collectie. Hij geeft een prachtige knipoog naar het verleden en vrolijkt je ruimte op met zijn vrolijke beelden en levendige kleuren.

Prijs: 149.00  (klik hier voor meer informatie