Collectibles,  Elvis Presley,  Elvis Presley CD's

Elvis Presley – Vegas Variety Vol. 8 Las Vegas August 6 1972 CD

HILTON HOTEL, LAS VEGAS, NEVADA, 06-08-1972 MIDNIGHT SHOW
Uitgebracht op 2 maart 2012: Rainbow Records presenteert met trots deel 8 van hun serie “Vegas Variety”, met het volledige optreden van de Midnight Show van 6 augustus 1972 in het Las Vegas Hilton Hotel, Nevada.
Rainbow Records is wederom in staat om een hele fijne show af te leveren met heel mooi geluid, opgenomen door een bandrecorder van een aantal fans die in het geheim is meegenomen door een fan. Voor veel Elvis-fans is het belangrijk om vrijwel elke show die Elvis ooit heeft gedaan in hun collectie te hebben. Helaas is er niet voor iedere show een klankbord of professionele opname beschikbaar. Maar toch hebben we het geluk dat we de meeste concerten kunnen horen vanwege de privé-opnames die veel fans maakten toen ze Elvis in Las Vegas bezochten en tijdens zijn vele tournees. Deze opnames klinken misschien een beetje ruw in sommige oren, maar ze zijn wat ze zijn: een document van Elvis' grote output van live-optredens.
Zoals gebruikelijk wordt bij deze uitgave een boekje van zeer hoge kwaliteit geleverd. Het bevat veel foto's en informatie over de magie van Elvis en Las Vegas in augustus/september 1972 op 20 pagina's.
Tracklisting:
Also Sprach Zarathustra02. C. C. Rider03. Proud Mary04. Until It's Time For You To Go05. You Don't Have To Say You Love Me06. You've Lost That Loving Feeling07. Polk Salad Annie08. What Now My Love (with false start)09. Fever (with false start)10. Blue Suede Shoes11. Heartbreak Hotel12. Little Sister / Get Back (Incomplete)13. Suspicious Minds (Incomplete)14. My Way15. Band Introductions16. An American Trilogy17. Can't Help Falling In Love18. Closing Vamp / Announcements

Prijs: 24.50  (klik hier voor meer informatie