Mancave Neon Verlichting,  Neon Verlichting,  Retro Verlichting,  Wonen

Elvis Presley '68 Comeback Special Neon Verlichting 65 x 65 cm – PREORDER

Ga terug in de tijd en breng de legende van de rock-'n-roll tot leven in je eigen ruimte met onze exclusieve Elvis Presley, 1968 Comeback Special editie neonverlichting. Geïnspireerd door het iconische moment waarop Elvis verblindde in zijn zwarte pak, straalt deze neon-LP met zijn teksten een tijdloze charme uit.
Let op: Geen standaard (gratis) verzending aangezien dit artikel zeer breekbaar is, vraag een offerte aan voor de verzendkosten! Of gewoon ophalen in onze winkel in Scheveningen!
Met een afmeting van 65 x 65 cm biedt deze neonverlichting een opvallende aanwezigheid, perfect om een muur te accentueren of een krachtig statement te maken wanneer deze op het meegeleverde frame wordt geplaatst. Deze neon is handgemaakt met echte hoogwaardige neonbuizen in de klassieke kleuren rood en blauw en vangt de essentie van Elvis' charisma en energie.
Of je nu een fan bent van de muziek van Elvis of een liefhebber van vintage decor, deze neonverlichting voegt een vleugje nostalgie en stijl toe aan elke ruimte. Met een handige beugel aan de achterkant kun je ervoor kiezen om deze neonverlichting aan de muur te hangen of zelfs voor een gewaagde look te gaan door hem naar buiten tegen het raam te laten schijnen.
Haal de magie van het Elvis Presley-tijdperk in huis met deze unieke neonverlichting en laat zijn onsterfelijke geest schitteren in je eigen ruimte.

Prijs: 379.00  (klik hier voor meer informatie