Muziek en Audio,  Vinyl Albums,  Vinyl LP - C

Elvis Costello and the Attractions – Goodbye Cruel World LP

TracklistA1 The Only Flame In Town A2 Home Truth A3 Room With No Number A4 Inch By Inch A5 Worthless Thing A6 Love Field B1 I Wanna Be Loved B2 The Comedians B3 Joe Porterhouse B4 Sour Milk-Cow Blues B5 The Great Unknown B6 The Deportees Club B7 Peace In Our Time

Prijs: 29.95  (klik hier voor meer informatie