Coca-Cola Borden,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Coca-Cola Fountain Service Metalen Bord – 29 x 33cm

Ahh, flessengroen en Coca-Cola rood. Die kleuren voelen zo goed bij elkaar. Voeg daar een beetje het gevoel van verroeste spijkergaten aan toe en dit tinnen bord met reliëf kan net zo goed zijn blootgelegd in een restaurant in een kleine stad.
Officieel gelicentieerd product van Coca-Cola: Vier de tijdloze charme van Coca-Cola met dit officieel gelicentieerde metalen bord met reliëf. Het vintage ontwerp weerspiegelt de nostalgische essentie van het klassieke Coca-Cola fonteinservies, perfect voor elke fan van dit iconische merk.
Leuk vintage bord: dit bord brengt een vleugje retro-flair in elke ruimte en combineert het bekende flessengroen en Coca-Cola-rood met een verweerde look die karakter en authenticiteit toevoegt.
Materiaal: Dit bord is gemaakt van metaal met reliëf en voelt stevig en hoogwaardig aan. Ontworpen om er vintage uit te zien en de tand des tijds te doorstaan, het is een perfecte aanvulling op elke collectie.
Plaatsen om te gebruiken: toon dit leuke bord in uw eetkamer, serre, winkel, garage of elke andere locatie die een beetje vintage charme kan gebruiken. Of je nu een Coca-Cola-liefhebber bent of gewoon van klassieke Americana houdt, dit bord zal zeker een heerlijk tintje aan je interieur toevoegen.

Prijs: 24.95  (klik hier voor meer informatie