Bar - Cafe - Lounge,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Cinzano Cinsoda Emaille Bord – 97 x 63cm

Geef uw ruimte een boost met de tijdloze charme van het grote Cinzano emaille bord, een klassiek stuk Italiaans erfgoed dat verfijning en stijl uitstraalt. Met tweemaal het iconische Cinzano-logo en de toegevoegde tekst voor “Cinsoda” en “Vermouth Spumanti”, is dit bord een must-have voor liefhebbers van de Italiaanse cultuur en liefhebbers van vintage decor.
 
Belangrijkste kenmerken:
Premium geëmailleerde constructie: Dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en is gebouwd om lang mee te gaan, en biedt duurzaamheid en een glanzende afwerking die bestand is tegen vervaging en weersinvloeden, waardoor het jarenlang levendig en opvallend blijft.Iconisch ontwerp: op het bord staat het beroemde Cinzano-logo in opvallende letters, tegen een achtergrond van rijk, uitnodigend rood en blauw. Met extra tekst voor “Cinsoda” en “Vermouth Spumanti” is dit ontwerp een eerbetoon aan de illustere geschiedenis van Cinzano en zijn status als symbool van Italiaanse elegantie.Verfijnde esthetiek: met zijn elegante ontwerp en levendige kleuren voegt dit emaille bord een vleugje verfijning toe aan elke omgeving, waardoor het perfect is voor bars, restaurants, lounges of als statement-stuk in uw interieur.Royale afmetingen: met een afmeting van 97 x 63 cm trekt dit grote bord de aandacht en dient het als een centraal punt in elke omgeving, waardoor het een krachtig statement maakt dat de essentie van Italiaanse luxe en stijl vastlegt.
 
Vier het erfgoed van Cinzano met dit boeiende emaille bord. Of je nu een kenner bent van fijne dranken, een verzamelaar van vintage memorabilia, of gewoon iemand die de allure van Italiaanse elegantie waardeert, het grote Cinzano Emaille Bord voegt zeker een vleugje verfijning toe aan je ruimte. Omarm de geest van la dolce vita en breng uw interieur naar een hoger niveau met dit iconische stukje Italiaanse cultuur.

Prijs: 299.00  (klik hier voor meer informatie