Neon Automerken,  Neon Verlichting,  Retro Verlichting,  Wonen

Case Neon Verlichting Met Achterplaat – 45 x 65 cm

Dit stukje mancave neon art is een musthave voor elke neon en mancave liefhebber. De neon is een zeer mooie decoratie in elk soort kamer en makkelijk op te hangen of op het metalen frame te plaatsen.
Het Case Eagle neon bord heeft een backplate met logo, dus zelfs uitgeschakeld ziet het er nog gaaf uit! Met backplate-logo.
45 x 65 cm, 230 V

Neon verlichting en dan met name de glazen buizen, zijn zeer breekbaar. Uit onze ervaring kunnen we er zeker van zijn dat verzending via 'gewone' post (pakketverzending), zo goed als altijd kapotte neons oplevert. Daarom versturen wij neon verlichting meestal op een pallet of wij leveren het zelf af als wij in de buurt zijn met ons eigen vervoer.Omdat we proberen de kosten van verzending zo laag mogelijk te houden, wordt dit apart berekend nadat de neon besteld is in onze webshop. We hopen dat we hiermee verwarring kunnen voorkomen en helderheid kunnen geven waarom we deze breekbare items op deze manier verzenden. Hou er dus rekening mee als je een neon besteld, dat wij nog met jou contact opnemen voor de verzending en de kosten. Koop je meerdere neons dan worden maximaal de kosten van 1 pallet in rekening gebracht. Ter indicatie: de kosten liggen binnen Nederland gemiddeld op €75. Over de exacte prijs nemen wij contact met jou op. Je bent uiteraard altijd van harte welkom om de neon verlichting te komen ophalen in onze winkel in Scheveningen. Je kunt daar onze grote collectie neon verlichting bekijken en het scheelt verzendkosten als je de neon zelf komt ophalen.

Prijs: 439.00  (klik hier voor meer informatie