Collectibles,  Overige

Canada Dry Vintage Houten Krat – Origineel

Voeg een vleugje nostalgische Americana toe aan je huis met dit authentieke Canada Dry Ginger Ale vintage krat. Deze ouderwetse houten kist, oorspronkelijk gebruikt in de VS, is perfect voor het toevoegen van een rustiek, decoratief element aan elke ruimte.
 
Authentieke vintage: deze Canada Dry-krat is een origineel stuk uit de VS en brengt een stukje geschiedenis rechtstreeks bij u thuis.Rustieke charme: Met zijn verweerde hout en vintage letters straalt deze kist een rustieke charme uit die perfect is voor elke boerderij-, landelijke of industriële decorstijl.Veelzijdig gebruik: gebruik het als decoratieve opbergoplossing, een uniek displaystuk of een stijlvolle plantenbak. De mogelijkheden zijn eindeloos.Stevige constructie: deze kist is gemaakt van duurzaam hout en is gebouwd om lang mee te gaan en zijn vintage uitstraling te behouden.
 
Of je nu een verzamelaar bent van vintage items of gewoon houdt van de uitstraling van een ouderwetse inrichting, deze Canada Dry-krat zal zeker een gespreksstarter zijn.

Prijs: 55.00  (klik hier voor meer informatie