Decoratie Borden,  Straat Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Bus Stop Only – Origineel Amerikaans Verkeersbord – 46 x 46 cm

Dit is een origineel bord uit de USA gevonden door de Dutch Pickers tijdens een van hun reizen door de USA.
Maak kennis met dit gebruikte, originele Amerikaanse verkeersbord – een onderscheidend stukje Americana dat vintage charme toevoegt aan elke ruimte. Dit authentieke bord, rechtstreeks afkomstig van Amerikaanse wegen, dient als boeiende gespreksaanzet en een uniek decoratief accent.
Elk bord draagt een rijke geschiedenis met zich mee, met slijtage en patina die een verhaal vertellen over afgelegde kilometers en bewandelde wegen. Het verweerde uiterlijk en het klassieke ontwerp roepen een gevoel van nostalgie op en voeren je terug naar eenvoudiger tijden en iconische Amerikaanse landschappen.
Perfect voor verzamelaars, liefhebbers of iedereen met waardering voor authentieke Americana, dit bord is een veelzijdig decorstuk. Of het nu wordt tentoongesteld in een mancave, garage, woonkamer of kantoor, het voegt karakter en een vleugje rustieke uitstraling toe.
Omarm de allure van de vintage Amerikaanse wegcultuur met dit unieke bord. Elk bord is uniek, weerspiegelt zijn eigen reis en draagt een stukje geschiedenis bij aan uw collectie. Mis de kans niet om een stukje van de Amerikaanse wegerfenis te bezitten – bestel vandaag nog uw gebruikte originele straatnaambord en verhoog uw interieur met een vleugje tijdloze charme.

Prijs: 85.00  (klik hier voor meer informatie