Auto Borden - Algemeen,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Bosch Plugs Emaille Bord – 60 x 40cm

Geef uw ruimte een vleugje retrocharme en autogeschiedenis met dit vintage geëmailleerde Bosch Plugs-bord. Dit bord is perfect voor autoliefhebbers en verzamelaars en benadrukt de duurzame kwaliteit en het erfgoed van de autoproducten van Bosch.
 
Authentiek vintage design: op dit bord staat een klassieke advertentie voor Bosch Plugs, compleet met een charmante vintage illustratie van een monteur die een bougie vasthoudt. Het ontwerp doet op nostalgische wijze denken aan een tijdperk waarin hoogwaardige auto-onderdelen een nieuwe en opwindende innovatie waren.
Hoogwaardig emaille: Dit bord is gemaakt van duurzaam email en heeft een glanzende afwerking en levendige kleuren die bestand zijn tegen vervaging, waardoor het een opvallend stuk blijft in elke collectie of inrichting.
Gedurfde en kleurrijke graphics: het levendige oranje en groene kleurenschema, gecombineerd met de gedurfde typografie, maakt dit bord tot een opvallende toevoeging aan elke ruimte. Het speelse karakter en de extra grote bougie-illustratie voegen een vleugje eigenzinnigheid en historisch belang toe.
Veelzijdig decorstuk: Ideaal voor garages, werkplaatsen, mancaves of themaruimtes. Dit Bosch Plugs-bord is perfect voor autoliefhebbers, verzamelaars van vintage borden en iedereen die de autogeschiedenis waardeert.
 
Vier de gouden eeuw van autoreclame met dit vintage emaille bord van Bosch Plugs. Of je nu een toegewijde versnellingsbak bent of een gewone bewonderaar van retro-memorabilia, dit bord zal je collectie zeker verrijken en gesprekken over de evolutie van de autotechnologie inspireren.

Prijs: 189.00  (klik hier voor meer informatie