Auto Borden - BMW,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

BMW Service Emaille Bord – 70 x 50cm

Verbeter uw ruimte met het verfijnde en iconische BMW Service Emaille Bord. Dit bord, voorzien van het tijdloze BMW-logo met daaronder elegant 'Service', is een perfecte weergave van de toewijding van het merk aan uitmuntendheid en hoge normen op het gebied van auto-onderhoud.
 
Iconische branding: op dit bord is het onderscheidende BMW-logo te zien samen met het woord 'Service', wat de premium kwaliteit en betrouwbaarheid belichaamt die bij BMW hoort. Het is een perfecte knipoog naar de erfenis van het merk en zijn toewijding aan superieure autoservice.Premiumkwaliteit: dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en zorgt voor duurzaamheid en een glanzende afwerking die bestand is tegen vervaging en slijtage. De robuuste constructie garandeert dat het jarenlang een levendig en geliefd stuk blijft.Strak en elegant ontwerp: De ongerepte witte achtergrond benadrukt het iconische BMW-logo en de 'Service'-tekst, waardoor een strak en visueel aantrekkelijk bord ontstaat dat bij elk interieur past.Veelzijdig decor: ideaal voor garages, showrooms, werkplaatsen of de ruimte van elke BMW-liefhebber, dit bord voegt een vleugje luxe en professionaliteit toe. Het is een perfecte aanvulling voor verzamelaars en fans van het merk BMW.Eenvoudig weer te geven: dit bord is ontworpen met voorgeboorde gaten voor gemakkelijke montage en kan eenvoudig en veilig op elke muur worden weergegeven, waardoor een probleemloze installatie mogelijk is.
 
Vier de erfenis en het prestige van BMW met dit elegante emaille bord 'Service'. Of je nu een toegewijde BMW-fan bent of een verzamelaar van auto-memorabilia, dit bord is een uitstekende manier om je passie te laten zien.

Prijs: 225.00  (klik hier voor meer informatie