Bar - Cafe - Lounge,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Belga Vander Elst Sigaretten Emaille Bord – 70 x 47cm

Voeg een stukje nostalgische reclamecharme toe aan uw collectie met dit prachtige vintage emaille bord voor Belga Vander Elst-sigaretten. Dit bord is een perfecte weergave van de tabaksreclame uit het begin van de 20e eeuw en geeft de elegantie en allure van vervlogen tijden weer.
 
Belangrijkste kenmerken:
Klassiek ontwerp: dit bord bevat een prachtig gedetailleerde vintage advertentie voor Belga Vander Elst-sigaretten, met opvallende graphics en typografie die je terugvoeren naar de gouden eeuw van de reclame.Premium geëmailleerde constructie: dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en heeft een uitzonderlijke duurzaamheid en een glanzende afwerking, waardoor het jarenlang een opvallend stuk blijft.Historische betekenis: Belga Vander Elst is een opmerkelijke naam in de geschiedenis van tabak, en dit bord weerspiegelt het rijke erfgoed en de culturele impact van het merk.Afmetingen: Het bord meet ongeveer 70 x 47 cm, waardoor het een prominente en aantrekkelijke toevoeging is aan elke collectie of tentoonstellingsruimte.Klaar om op te hangen: dit bord is ontworpen met oren op alle hoeken en kan eenvoudig aan elke muur worden gemonteerd, zodat u uw interieur moeiteloos kunt verfraaien met vintage verfijning.
 
Dit emaille bord van Belga Vander Elst is niet zomaar een reclame; het is een stukje geschiedenis. Of je nu een fervent verzamelaar bent van vintage tabaksmemorabilia of iemand die de kunst van de reclame uit het begin van de 20e eeuw waardeert, dit bord is een must-have. De robuuste geëmailleerde constructie zorgt ervoor dat het een geliefd item in uw collectie zal blijven, en het opvallende ontwerp maakt het tot een gespreksaanzet.

Prijs: 239.00  (klik hier voor meer informatie