Auto Borden - Europees,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Alfa Romeo Service Pijl Emaille Bord – 90 x 21cm

Verbeter uw ruimte met de strakke elegantie van dit geëmailleerde pijlbord van Alfa Romeo Service. Dit bord heeft een opvallende pijlvorm en toont de klassieke tekst 'Alfa Romeo Service' in opvallend geel tegen een levendige blauwe achtergrond, waardoor het een essentieel onderdeel is voor elke autoliefhebber of Alfa Romeo-liefhebber.
 
Onderscheidend pijlontwerp: dit bord heeft de vorm van een pijl en voegt een uniek en richtinggevend element toe aan de esthetiek, perfect om de aandacht te leiden en het decor te verbeteren.Gedurfde branding: Op het bord staat prominent de tekst ‘Alfa Romeo Service’ in helder geel, tegen een diepblauwe achtergrond, die de verfijning en de erfenis van het merk belichaamt.Premium geëmailleerde constructie: Dit bord is gemaakt van hoogwaardig email en heeft een glanzende afwerking en superieure duurzaamheid, waardoor het de tand des tijds kan doorstaan, zowel binnen als buiten.Afmetingen: het bord meet ongeveer 90 x 21 cm, waardoor het veelzijdig en geschikt is voor verschillende tentoonstellingsruimtes, zoals garages, werkplaatsen, showrooms of als onderdeel van een vintage collectie.Klaar voor montage: Uitgerust met voorgeboorde gaten voor eenvoudige montage, zorgt dit bord voor een eenvoudig installatieproces, waardoor u uw ruimte snel kunt verfraaien met zijn klassieke charme.
 
Dit Alfa Romeo Service emaille pijlbord is meer dan alleen een decoratief item; het is een eerbetoon aan het rijke erfgoed en de tijdloze aantrekkingskracht van Alfa Romeo. Dit bord is perfect voor toegewijde verzamelaars, autoliefhebbers of iedereen die een vleugje vintage elegantie aan zijn ruimte wil toevoegen. De duurzame constructie garandeert dat het jarenlang een geliefd item in uw collectie zal blijven.

Prijs: 169.00  (klik hier voor meer informatie