Auto Borden - Europees,  Decoratie Borden,  Wonen,  Woonaccessoires

Abarth Service Emaille Bord – 60 x 40cm

Geef uw ruimte een extra dimensie met een vleugje race-erfgoed met het Abarth Service Emaille bord. Dit bord, voorzien van het iconische Abarth-logo en een levendige gele achtergrond, is een must-have voor zowel autoliefhebbers als verzamelaars. Het Abarth Service-bord is perfect voor garages, werkplaatsen of mancaves en viert de erfenis van een van de meest legendarische namen in de autosport.
 
Opvallend ontwerp: De felgele achtergrond laat het Abarth-logo opvallen, waardoor dit bord in het oog springt en een dynamisch element aan elke ruimte toevoegt.Premium kwaliteit emaille: Dit bord is gemaakt van duurzaam email en heeft een glanzende afwerking die de visuele aantrekkingskracht verbetert en zorgt voor langdurige duurzaamheid, bestand tegen roest en vervaging.Ideale afmetingen: met een afmeting van 60 x 40 cm is dit bord groot genoeg om een statement te maken, maar veelzijdig genoeg om in verschillende omgevingen te passen, van persoonlijke garages tot professionele werkplaatsen.Eenvoudige installatie: dit bord is uitgerust met voorgeboorde gaten voor een eenvoudige en veilige montage en kan eenvoudig aan elke muur worden gehangen, waardoor een probleemloze aanvulling op uw interieur ontstaat.Klassieke Abarth-branding: Dit bord, voorzien van het bekende Abarth-logo, is perfect voor fans van het merk en symboliseert prestaties, passie en precisie.
 
Dit emaille bord is meer dan alleen een decoratief stuk; het is een viering van Abarths legendarische erfenis op het gebied van autoprestaties. Perfect voor het creëren van een authentieke en levendige sfeer, het dient als een geweldige gespreksaanzet en als middelpunt voor elke verzameling auto-memorabilia.

Prijs: 189.00  (klik hier voor meer informatie